sâmbătă, 30 iulie 2011

Flamenco - cercei placati argint, sarma modelaj neagra si rosie, howlit rosu

Un proiect inceput in urma cu aproximativ o jumatate de an, ce-si astepta cuminte randul in paharelul sau de pe raft. Alaturi de multe alte paharele. Cu combinatii de margelute si cadre nefinalizate din sarma.
M-am gandit sa mai eliberez un pic raftul supra-aglomerat si sa mai bifez ca 'rezolvate' cateva dintre datorii, asa ca am inceput cu cele care erau mai avansate. Cerceii acestia au avut norocul de a fi cei mai aproape de finalizare, asa ca le-am dat sansa sa iasa la lumina si sa se afirme :)
Sarma placata cu argint formeaza bucle si spirale in jurul unei monede de howlit de un rosu pasional ca sangele latin.
Nu putea lipsi negrul din combinatie, pentru un plus de dramatism.
Picaturile de howlit vin sa trepideze si sa puncteze fiecare nerv al dansului, fiecare pas, fiecare rasuflare sacadata, fiecare pirueta...
Parca o vad deja...este ea, dansatoarea de flamenco, cu parul negru rasucit in spirale pe tample si pe frunte, cu ochi negri, cu buze rosii, rochie rosie, pantofi rosii...

Materiale: sarma placata argint lacuita (non-tarnish), sarma de modelaj (cupru) rosie si neagra, monede si picaturi de howlit rosu (vopsit), cristale si seedbeads negre; tortite argint 925.
Lungime: 3.5x8cm (inclusiv tortita)

VANDUTI

2 comentarii:

  1. toate bijuteriile facute de tine sunt absolut superbe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-am convins doar din descriere? :)) Postez si pozele cat de curand, am mai avut de editat putin la ele :) Merci pentru apreciere!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...