joi, 7 iulie 2011

Bacchante 2 - set colier si cercei placate argint si jad rosu, malachit, granat, prehnit, aventurin verde, coral oranj, agate galbene si oranj

O reluare a modelului Bacchantelor, un pic modificat pe alocuri, atat cat sa fie la fel si totusi unic - forma usor modificata a pandantivului si increngatura de bucle ce tine ciorchinii multicolori si face trecerea de la pandantiv la elementele laterale, bordura de malachit si stropul de culoare ce "agata" privirea pe serpuirea de pe pietre.

Materialele sunt aproximativ aceleasi - lantisor si tortite din argint 925, sarma placata argint tratata non tarnish, elemente metalice tip argint tibetan in forma de frunza de vita de vie, ovale mari de jad rosu ca vinul.
Plus o bogatie de boabe multicolore, stranse in ciorchini apetisanti : jad rosu-visiniu si rosu aprins, malachit, granat, aventurin verde, prehnit, coral oranj, agate galbene ca mierea si oranj.

Din pacate l-am terminat spre asfintit si lumina naturala nu prea mi-a fost de ajutor. Dar clienta mea mi-a promis ca luna viitoare il scoate-n lume si-i face poze. La purtator, evident ;)


COMANDA SPECIALA

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...