Date contact si livrare

Pentru detalii de orice natura si comenzi ma puteti contacta la adresa petra.bijoux@gmail.com

*Preturile variaza in special in functie de metalul folosit - cupru natur oxidabil/ cupru emailat/ cupru natur inoxidabil/ alama/ sarma placata cu argint/ sarma placata cu aur/ argint 925.


 *Pentru lansarea comenzii solicit plata unui avans de aproximativ 50% din valoare in cont bancar, urmand ca restul de plata sa se faca la livrare. 

* Executia unui set dureaza in general o saptamana, la care se adauga durata transportului prin posta - intre 2 si 4 zile. Uneori se intampla sa am mai multe comenzi in lucru si atunci termenul se decaleaza cu 1-2 saptamani. Totusi, daca arde tare si e vorba de o urgenta - nunta/ botez / alt eveniment - incerc sa strecor comanda printre celelalte si s-o rezolv mai repede, dar in nici un caz mai devreme de 1 saptamana - 10 zile.


*Livrarea produselor se face prin Posta Romana cu plata in sistem ramburs, taxele de expediere fiind suportate de catre cumparator. Taxa de ambalare si transport este de 12 lei pentru toata tara.
*Daca se doreste expedierea prin curier, prefer ca restul de plata din valoarea comenzii sa se faca tot in cont, inainte de expediere, urmand ca transportul sa se achite direct curierului la primirea coletului.
*Pentru comenzile din Bucuresti livrarea se poate face si personal intr-un loc stabilit de comun acord, preferabil zona Drumul Taberei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...