duminică, 17 iulie 2016

3 seturi frumoase

Nu prea mai tin pasul cu postarile, din pacate... dupa cum stiti, pe Facebook sunt mai activa dar aici intru destul de rar. Poate peste vreo 2-3ani ma va ajuta fiica-mea sa postez, sa editez si sa fiu la zi cu toate :))
Acum as vrea sa va arat 3 seturi deosebite, si proaspete - de-abia le-am terminat si le-am trimis la mamica lor. 
Primul set este lucrat cu sarma de cupru oxidata si lacuita si cu pietre de malachit. Pentru pandantiv si inel am folosit 2 bolovanasi (pietre rulate) cu niste desene frumoase, iar la cercei am folosit 2 monede din aceeasi piatra. Modelul il mai folosisem in urma cu aproape un an, dar acum e prima oara cand fac setul complet - pandantiv, cercei si inel.

Al doilea set este lucrat tot cu bolovanasi (am facut o pasiune pentru lucrul cu genul acesta de pietre :)) de jasp mookaite cu toate nuantele lor frumoase la un loc - mov prafuit, violet, rosu-visiniu si galben-mustar. O nebunie de culori, minunate impreuna, de aceea iubesc piatra aceasta mult de tot!  Am gasit si 2 monede in nuanta predominanta de mov-prafuit, cu tuse usoare de mustar, pentru a completa setul. Dupa ce-am plimbat pietrele pe langa toate sarmele din dotare, am decis ca un auriu cald li s-ar potrivi cel mai bine asa ca le-am imbracat in urzeala de sarma Gilt.

Ultimul set este mai putin neconventional, mai clasic, cumva, dar la fel de frumos  - pietre de agate in degrade-uri de albastru, prinse in sarma argintata. Si de aceasta data un set format din pandantiv, cercei si inel.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...