luni, 18 iunie 2012

Ensoleille

In ultima vreme am lucrat mai multe seturi aurii decat am facut-o intr-un an intreg - probabil ca vremea insorita e raspunzatoare pentru acest lucru :)
Initial am reluat setul 'Fool's Gold' cu sarma Gilt - si aici am uitat sa fac poze, asa ca ramaneti tot cu varianta initiala, cu alama si pirita :-P
Apoi am refacut pentru o doamna setul de maci insoriti - cercei si inel din sarma GILT si bronzit, si setul 'Chrisocola la patrat' - unul din modelele de pe la inceputurile mele, pe atunci lucrat cu sarma de cupru emailata si chrisocola, acum realizat tot cu sarma GILT si aceleasi pietre ovale de chrisocola.

Si, ca o completare - se pare ca aceasta sarma GILT
este foarte rezistenta: Cristina, pentru care lucrasem setul 'Abundance', mi-a spus ca, din greseala, a spalat brosa la masina, la 700 de rotatii, si ca a iesit ca noua, fara nici o problema :D

COMANDA SPECIALA

Varianta aceasta noua a Blogger-ului ma scoate din minti - mereu ma intreb de ce sa chinuie lumea sa schimbe ceva ce functioneaza bine! Am pierdut o ora sa postez chestia asta - mi-au fugit pozele in toate partile, chinul lumii sa le asez in ordinea in care voiam eu sa apara, cu spatii egale intre ele: cand sa zic ca e gata, ma trezesc ca spatiile sunt tot alandala, iar primele randuri din ceea ce povestesc apar pe fundal alb, desi eu n-am selectat asa ceva, si daca verific setarile acestor randuri in comparatie cu celelalte, apar ca fiind aceleasi!!!! Simt ca o iau razna!!! Va dati seama - cei care ma cunoasteti - la cat de maniaca sunt cu ordinea si micile detalii care fac totul pt mine, sa nu pot controla asta este ingrozitor de frustrant!!! Anyone can help me? Poate nu ma prind eu ce trebuie sa fac, na!

L.E. - m-am intors la vechea interfata si am reusit sa reglez problemele, dar daca stiti sa-mi soptiti ceva secrete legate de postarea ordonata in noua varianta, va rog s-o faceti - am inteles ca se va renunta la vechea varianta de blogger, deci nu voi mai avea unde sa ma refugiez :)


Un comentariu:

  1. mie nu-mi incarca pozele :))

    eu trec de pe "scrieti" pe "editati html" - parca asa se cheama :)), si atunci dau cu banul cam pe unde sa inserez foto.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...