vineri, 5 august 2011

O comanda speciala :)

Am avut de lucrat o comanda speciala, una pentru domnisorica mea in devenire, usor baietoasa momentan :)
De la inceputul verii ma tot toaca la cap, de cate ori trecem pe langa tarabele cu margelute insirate de tot felul, sa-i cumpar bratara si colier din margelute de lemn colorate, ca toate fetitele pe care le cunoaste au deja. Ii tot promit ca la viiitoarea comanda de materiale voi cumpara margele si-i voi face tot ce vrea.
Ieri a sosit coletul si cu greu am amanat-o pana azi, dupa ce a si risipit una din pungute prin toata camera - inclusiv pe sub mobila, evident :)
Azi n-am mai avut scapare, asa ca am lasat comenzile serioase, ale fetelor care oricum asteapta de mult, si i-am facut bratarica si colier. Am primit cea mai frumoasa rasplata - un zambet larg si ochi stralucitori, un pupic dulce si apasat si cuvintele "mami, sunt foarte fericita ca mi-ai luat margelute colorate si mi-ai facut bratara si colier". Ce sa mai zic, m-am topit de tot!

Later edit: acum bratara si colierul sunt pe post de zgarda la 2 catei de plus :D Ma consolez cu gandul ca sunt jucariile ei preferate, cele mai iubite dintre toate :)))


7 comentarii:

  1. Yes, she really is! I'm such a proud mother that sometimes I barely touch the ground :)Thank you!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce domnisorica frumoasa avem aici, acum e si foarte eleganta! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai o fetiţă foarte frumoasă, felicitări

    RăspundețiȘtergere
  4. ce bine arata printesa ta cu setul colorat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc :) Este foarte mandra, si le-a scos la plimbare si mi-a zis "mami, nu-i asa ca acum sunt cea mai frumoasa si toata lumea o sa se minuneze?" Vanitoasa mica! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. ehehe, cand va fi mare...o sa-ti ia toate bijuteriile:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...