sâmbătă, 11 iulie 2009

Set "Flori de Amazon"

Pentru ca bratara cea ochioasa si-a gasit stapana, i-am facut si niste cercei, asa cum am promis.
Pret set: 65 lei
Materiale: sarma cupru emailata si chipsuri de amazonit.
VANDUT

3 comentarii:

  1. cam tot ce am vazut la tine pe blog, am vazut deja inainte pe altele ( nu cred ca trebuie sa ti le insir).
    observ ca ai destula indemanare pentru a realiza bijuteriile.chiar te admir pentru asta.
    gandeste-te.....nu ai avea o satisfactie mai mare la sfarsitul unei piese pe care ai conceput-o tu singura de la A la Z?
    o fi copiatul o forma sincera de admiratie....dupa parerea unora.
    dupa altora, e o forma de furt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum 3 luni nici nu-mi imaginam ca as putea face ceva de genul asta. Intamplator am ajuns pe niste site-uri de profil si tot studiind fotografiile, parca au inceput sa ma manance degetele, sa incerc si eu sa vad daca sunt in stare sa fac asa ceva cu mana mea. Nu cred ca-mi pot permite inca sa execut ceva total de la zero, fara sa am o baza solida. Inca exersez, studiez tehnici. Nu cred ca am preluat vreun model mot-a-mot, am intervenit intotdeauna asupra lor intr-un fel sau altul, exceptand unele cazuri - cum ar fi impletitura tip Herringbone, de exemplu.
    Interesant ca te-a deranjat exact modelul asta, unde ceea ce am preluat este tipul de impletitura pe patrat, pe care imi doream sa o exersez. Nu am furat modelul nimanui, nu cred ca-l gasesti identic undeva, dar cine mai stie, se mai intampla sa mai loveasca aceeasi inspiratie doua persoane diferite care n-au nici o legatura, nu? Am mai vazut si la altii care se bat in piept cu originalitatea, dar mi-a fost jena sa le dau peste nas cu modelele pe care in mod sigur le copiasera, mai ales ca nu era vorba de modele comune, intalnite la tot pasul, ci de unele total deosebite.
    Deci, deocamdata, nu originalitatea caracterizeaza creatia mea, recunosc, inca sunt in proces de formare, studiere a tehnicii, disciplinare, etc.
    Mi-as dori ca cei carora le place sa arate cu degetul sa nu se ascunda dupa statutul de anonim - ce convenabil, nimeni nu poate vedea cat de originala e persoana respectiva!
    Multumesc ca m-ai vizitat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat sa adaug un lucru: cata vreme exista tutoriale pentru modelele respective, nu cred ca se cheama furt, nu?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...