vineri, 17 august 2012

'Fleurs...' - set bratara, inel, pandantiv si cercei placate argint, chipsuri de malachit si jad verde, sfere fatetate de cherry cuart

Modelul de baza este cel de la bratarile cu nume de flori, cu spirale mari din sarma si buchetele din chipsuri. Acum am modificat putin modelul bratarii facand partea centrala mai ampla.
Initial mi s-a comandat bratara si inelul, apoi s-a completat setul cu un pandantiv si cercei asortati :)

Am facut poze bratarii si inainte de fixarea pietrelor pentru ca mi-a placut mult si aspectul ei metalic, cu tesaturile fine din sarma subtire - in mod sigur se vor gasi si printre voi unele carora sa le placa varianta aceasta, asa ca postez aici si pozele acestea, pentru eventuale comenzi viitoare ;)

COMANDA SPECIALA





7 comentarii:

  1. foarte frumoase toate bijuteriile tale! una mai speciala ca cealalta...dar mi-ar placea ca pozele de pe blog sa fie putin mai mari, sa se poata vedea mai bine detaliile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru aprecieri!
    Pozele nu se pot deschide din cauza unor erori de postare, nu m-am lamurit inca unde e problema - dar daca imi vizitati pagina de Facebook le puteti vedea mai bine acolo, grupate pe categorii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciao Petra!
    Am descoperit blog-ul tau prin intermediul unei prietene - creatoare de bijuterii; sunt placut impresionata de creatiile tale si o sa vin cu mare placere sa te vizitez.
    O duminica placuta si plina de idei !!!
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...