luni, 28 februarie 2011

Carnival - set pandantiv si cercei din cupru natur si pietre semipretioase

Setul acesta a fost inceput la scurt timp dupa ce am realizat Tropical Blue, dar intre timp am ramas fara materia prima - sarma de cupru oxidabila, apoi au aparut alte comenzi, alte probleme...si a tot fost amanat! In sfarsit i-a venit randul, mai ales ca mai aveam atat de putin de lucrat la el si-mi parea rau cand il dadeam la o parte!
Si pentru ca tot incepe saptamana aceasta Carnavalul de la Rio, m-am gandit sa-l botez Carnival :)

Am folosit sarma de cupru oxidata usor pana la o tenta de ruginiu.
Pandantul este construit in jurul unei pietre ovale de jad de culoarea mierii zaharisite de dimensiuni 18x25mm si prinde in buclele din jurul ei o multime de sfere colorate de diferite dimen
siuni: jad galben, oranj, verde, ochi de tigru, sidef galben-oranj, bronzit, citrin, prehnit, agate bamboo leaf si angelit.
Dimensiuni pandantiv - 4,7x7,5cm (inclusiv
agatatoarea).

Cerceii sunt de tip ciorchine , cu o brioleta fatetata de aventurin galben si bobite multicolore din aceleasi pietre semipretioase folosite si la pandant. Lungime totala cercei - cca. 4,2cm (inclusiv tortita).

Pandantivul a fost montat pe o panglica de organza de culoarea ambrei - doar pentru poza. Poate fi livrat montat pe un lantisor cuprat, pe panglica sau simplu (fara lantisor sau panglica).


VANDUT














3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...