marți, 9 noiembrie 2010

Opposite Attract - brose

Pentru ca imi place foarte mult linia simpla si eleganta a acestei brose, am vrut s-o reiau si in alte combinatii de culori. Si ca sa nu ma mai cramponez in nume, sa gasesc corespondenta fiecarei nuante in grupe de opuse, le voi da un nume generic - Opposite Attract :)

Brosa din sarma placata cu argint vine insotita de agate striped si de Botswana si sfere de moonstone iar cea din cupru este acompaniata de piatra soarelui in forma de moneda si sfera si prehnite in cea mai suava nuanta de verde-galbui - de cate ori vad aceasta piatra imi e pofta de struguri! :))

Cele doua brose au fost facute pentru a fi oferite cadou - pot fi reluate la cerere in aceste combinatii sau in oricare alta doriti.


4 comentarii:

  1. Buna ziua, imi place foarte mult brosa si as dori sa stiu la ce pret este. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde de materiale - argint 925, sarma placata cu argint non-tarnish, cupru. Scrie-mi pe mail si spune-mi ce tip de sarma vrei si pe ce nuante sa fie brosa, si-ti trimit poze cu pietrele pe care le am in nuanta respectiva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara, m-ar interesa care este cel mai mic pret al unei brose create de dumneavoastra. Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Astfel de intrebari trebuie puse prin mail sau mesagerie, nu ca si comentariu. Aveti adresa mea de mail la "Date contact si livrare", imediat sub antet.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...