vineri, 17 septembrie 2010

Bacchante - set colier si cercei din sarma placata cu argint, jad rosu si verde, malachit, granat, coral angel skin, prehnit

Un set bogat ca si toamna insasi, cu ciorchini in culorile boabelor de struguri si pietre mari ovale de jad rosu ca vinul. O betie de culori si o exuberanta de bacanta!

Colierul este format din pietre mari ovale de jad rosu de 18x25mm inscrise in cadre ovale, ornate cu o linie serpuita si cateva bobite argintate ce sustine piatra sa nu se rasuceasca. Pandantivul construit asimetric are forma de frunza (sau flacara :) ) si este impodobit cu bobite de jad rosu si picaturi de malachit. Prinderea pandantivului de restul elementelor se face printr-o serpuire de bucle si carlige de vita de vie ce sustine ciorchini bogati in toate nuantele strugurilor si 2 frunze din argint tibetan.

Colierul este realizat din sarma placata cu argint emailata (tratata non-tarnish) si este montat pe lantisor din argint 925.















Cerceii-ciorchine completeaza setul, adunand laolalta toate nuantele de struguri, pentru a oferi, chiar si imaginar, o mare varietate de soiuri de vin. Cate o frunza de vita de vie se alatura fiecarui ciorchine atarnand de o tortita din argint 925.

8 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...