marți, 24 ianuarie 2012

Planuri de primavara...

M-am hotarat ca pentru o perioada sa nu mai iau comenzi si sa-mi fac de cap un pic :)
Nu plec nicaieri si voi lucra in continuare, dar m-am gandit sa-mi fac un mic stoc pentru perioada 1-8 martie care intotdeauna ma prinde nepregatita, vreau sa simt perioada aceasta cu bucurie si euforie ca toata lumea, nu sa fac exact acelasi lucru ca in oricare alta luna din an.

Am inceput cu cateva perechi de cercei dupa modele mai vechi dar indragite si cerute des.
Voi continua cu brosele cele mai indragite - Opposite Attract, care este lider :) dar si cateva Moon, Sun, Spash, Eye sau La Directrice...
Pandantive micute si delicate ce pot fi purtate cu snur alb-rosu iar apoi la gat pe un lantisor...
Si, daca imi mai ramane timp, sa materializez o parte din ideile schitate si abandonate printre pagini de caiet.
Si sa mai "clocesc" si ceva noutati, sa incerc tehnici si stiluri noi...
...cam multe planuri, sa vedem ce reusesc sa bifez... :)))

Dar sa va arat cercelusii :)
*2 perechi de cercei tip Big Round... - sarma argintata si sodalit sau cupru oxidat negru si lacuit cu howlit rosu.
Later Edit: cei albastri VANDUTI

*2 perechi de cercei tip Squares... - sarma argintata cu pietre patrate indigo (habar n-am ce pietre sunt, daca stiti va rog sa-mi spuneti) sau cupru oxidat aramiu si lacuit cu jad roz-piersica.
Later Edit: VANDUTI

*2 perechi de cercei Sinusoide.. - sarma argintata sau cupru oxidat negru si lacuit, cu sfere de hematit, opalit, howlit, crackled cuart si coral, in proportii diferite.
Later Edit: cei negri VANDUTI



























Gingle Heart - pandantiv placat argint si margelute Toho

Acest pandantiv a fost lucrat mai demult, ca o completare la cerceii cu acelasi nume, dar nu l-am mai postat pentru ca nu venea cu ceva nou.
Acum am hotarat sa vi-l arat pentru ca se apropie cu pasi repezi perioada euforica de 1-8martie si m-am gandit ca ar fi un martisor fin si elegant ce va putea fi purtat ulterior ca pandantiv, sau poate preferati varianta mai simplificata de la cercei, daca sunteti genul usor minimalist :)

Acestea nu mai sunt valabile dar le pot reface la comanda cu orice culoare de margelute preferati.
Cui nu-i plac inimioarele, mai ales primavara cand ne dezmortim si simtim ca prindem aripi si inima ne bate mai repede?

Deep Seas - set cercei, pandantiv si inel placate argint si jasp sediment

Un set crescut in adancuri de mari verzi, unde sirene cu ochi verzi tes mreje magice peste comori scufundate demult :)
Cred ca asa au luat nastere si pietrele acestea de jasp sediment marin - din comori ingropate si descantec de zane ale apelor.
Eu doar le-am asezat cu grija in cadre argintate si am tesut mrejele mele de visare argintata :)

Materiale - sarma placata cu argint lacuita non-tarnish, pietre ovale de jasp sediment, tortite handmade din argint 925 (as usual)

COMANDA SPECIALA

































vineri, 20 ianuarie 2012

Terapie pentru ochi si suflet :D

Azi am fost la expozitia de pietre de la Igr. M-am tot codit si razgandit, pentru ca sunt vesnic in criza de timp si pentru ca urasc traversarea Bucurestiului cu Ratb-ul, o activitate atat de consumatoare de timp, energie si nervi. Totusi am reusit sa ma urnesc si pot sa zic ca...m-am distrat de toti banii! :D
Iar acum, in loc sa sufar alaturi de portmoneul infometat, eu nu-mi pot sterge zambetul de pe fata - cred ca am enervat o gramada de oameni in tramvai la intoarcere :))
M-am gandit sa nu fiu egoista si sa tin doar pentru mine ci sa va arat si voua 2 poze, sa se bucure si ochiu' vostru, vorba'ceea!



duminică, 15 ianuarie 2012

Cateva brose la inceput de an

Mi-am facut incalzirea (si dezmortirea) la inceput de an cu cateva brose - 2 variante ale brosei "La Directrice" si una a celei numite "Day&Night".
La Directrice - in varianta placata cu argint, cu moneda de labradorit in centru si sfere de jad rosu-rubin si granat - are in plus niste bucle ce-i permit purtarea si ca pandantiv; cea de-a doua varianta este placata cu aur si prinde in cercurile si buclele ei sfere de jasp mookaite, granat si jad galben-miere, totul dezvoltat in jurul unei monede de jasp mookaite bicolora - galben-mustar si bordo.

Brosa Day&Night am zis ca nu o voi mai reface, dar o prietena draga si-a dorit-o intr-o varianta usor redusa ca marime, asa ca iat-o si pe ea, dupa o asteptare indelungata - as usual :)

Brosele au fost realizate in urma unor comenzi, dar in ce priveste primele 2 - pot fi refacute in combinatii mai mult sau mai putin asemanatoare.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...