vineri, 27 februarie 2015

Cateva martisoare disponibile!


Daca cineva a ramas fara martisoare, mai am cateva DISPONIBILE!!! - o clienta neserioasa m-a lasat balta cu ele facute, pe motiv ca a intervenit ceva mai important pe care sa dea banii frown emoticon
In fine, se poate intampla... greseala mea e ca nu ma tin de cuvant si mai accept comenzi fara avans...
Daca e cineva din Bucuresti care a lasat pe ultima suta de metri achizitionarea martisoarelor, sa arunce o privire, poate-i fac cu ochiul cateva :)


duminică, 15 februarie 2015

... cu aceleasi ganduri primavaratece :D


... de inseninat zile mohorate :D



marți, 10 februarie 2015

Inimioare colorate... si disponibile :)

Unul dintre modelele cele mai indragite este aceasta inimioara simpatica. Mai ales ca de obicei o fac cu functie dubla, de brosa si pandantiv, ceea ce o face si mai atragatoare ;)
Pentru ca multe fete si le-ar fi dorit ceva mai mici, sau...mai ieftine, am incercat sa restrang un pic modelul, schimband si marimea si numarul pietricelelor. Evident ca prea mica tot n-am scos-o, e clar ca sunt croita pe bijuterii mari, care ies in evidenta si te fac si pe tine sa iesi in evidenta. Daca va doriti bijuterii discrete, clar nu sunt eu omul potrivit sa vi le faca :P
Sa revin la inimioare - am o inima mai maricica, lucrata intr-o serie anterioara din care s-au vandut suratele ei, si unele mai micute lucrate acum, ca tot vine martisorul...si sfantul Valentin, pentru cine-l serbeaza :) Acestea noi sunt facute deocamdata doar cu functie de pandantiv, pentru ca am mai primit si cereri de genul asta, dar le pot atasa ac de brosa la cererea dvs.
Diferenta intre o inima mare si o inima mica e de cca 1cm :) - inimioara mare are cam 5x5cm, iar cele mici cam 4x4cm. 
Iar preturile lor sunt 85lei vs. 65lei :)

Later Edit - a ramas disponibila doar cea mare si aurie.








marți, 3 februarie 2015

Modele noi de martisoare

Modele noi se adauga celor din anii trecuti - puteti comanda atat din acestea noi cat si din cele vechi.
Va astept! :D






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...