marți, 9 octombrie 2012

Campanula - set pandantiv, cercei si inel placate argint si jasp sediment

M-am tot gandit cum as putea pune mai bine in valoare pietrele acestea absolut superbe de jasp sediment, cu desene dantelate si o culoare ce-ti fura sufletul. 
Am facut zeci de schite, tot nemultumita eram! Am decis ca trebuie sa fac niste cadre cat mai simple, sa las pietrele cat mai neacoperite de sarma, dar sa le accentuez forma de clopotel. M-am gandit ca ar semana cu niste flori-clopotei, de un alb straveziu, aproape verde :) 
N-am stat sa caut poze de flori, am facut schite, am gandit detalii de prindere  (deh, meteahna profesionala, nu ma pot apuca de lucru pana n-am stabilit clar detaliile astea!) si m-am apucat de lucru.
Cerceii si pandantivul sunt diferit tratate pe cele 2 fete, dar la fel de ingrijit lucrate - deci stapana lor poate sa stea linistita, chiar daca se va rasuci vreuna dintre piese in timp ce le poarta, imaginea va fi la fel de frumoasa ;)

Pentru ca Alexandra (stapana, adica :)) isi dorea si un inel asortat la acest set - eu gasisem la furnizor doar setul de 3 pietre, potrivite pentru pandantiv si cercei - am folosit o piatra ovala de jasp sedimet apropiata ca nuanta pe care am incercat s-o integrez prin ancadrament in forma setului. 

Acum, la final, cand ma gandeam cum sa botez setul, mi-a venit in minte numele unor flori-clopotei, campanule, si am intrat pe net sa vad niste poze - am gasit unele care seamana destul de bine cu clopoteii mei, numite "Campanula wedding bells" :D

COMANDA SPECIALA






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...