duminică, 19 august 2012

'La Directrice..en Noir' - set brosa si cercei cupru emailat negru, onix negru si jad rosu-rubin

Aceeasi brosa 'La Directrice' in rosu-negru, asortata cu niste cercei mici cu surub, pregatita sa mearga la bal :)

COMANDA SPECIALA
























Si, pentru ca tot veni vorba de brosa aceasta, va mai arat doua variante de culori facute de-a lungul timpului, pe care am uitat sa le mai postez :)



vineri, 17 august 2012

'Fleurs...' - set bratara, inel, pandantiv si cercei placate argint, chipsuri de malachit si jad verde, sfere fatetate de cherry cuart

Modelul de baza este cel de la bratarile cu nume de flori, cu spirale mari din sarma si buchetele din chipsuri. Acum am modificat putin modelul bratarii facand partea centrala mai ampla.
Initial mi s-a comandat bratara si inelul, apoi s-a completat setul cu un pandantiv si cercei asortati :)

Am facut poze bratarii si inainte de fixarea pietrelor pentru ca mi-a placut mult si aspectul ei metalic, cu tesaturile fine din sarma subtire - in mod sigur se vor gasi si printre voi unele carora sa le placa varianta aceasta, asa ca postez aici si pozele acestea, pentru eventuale comenzi viitoare ;)

COMANDA SPECIALA





Viata poate fi frumoasa si usoara in orice culoare :)

Lucrasem cu ceva timp in urma un set format din cercei si inel cu agate dungate in nuante de alb-bej-gri-negru. Ma gandisem atunci ca nuantele lor usureaza diminetile unei femei mereu in criza de timp, care inainte de a pleca la lucru isi da seama ca nu s-a gandit de cu seara ce accesorii sa asorteze hainelor :))
Acum am refacut inelul in nuante de ametist liliachiu si bobite de fluorit verde racoros. Poate ca stapana inelului nu-l va putea asorta in fiecare dimineata, la orice tinuta, dar cu siguranta ca atunci cand il va purta, viata i se va parea frumoasa. Voi nu credeti? :D

COMANDA SPECIALA

'Peaches and..violets' - cercei argint 925, aventurin peach si jasp sediment violet

Mai nimic de adaugat in completarea titlului - modelul e vechi, mereu cerut in nuanta piersicii, obligandu-ma sa fac sapaturi serioase in cautare de pietre piersicii.
De data asta i-am lucrat pentru o miresica :) - am scos granatele si am adaugat jasp sediment violet, de asortat cu pantofii miresei si papionul mirelui ;)

COMANDA SPECIALA

2 seturi mai vechi, cu completari si culori noi

Setul 'May' a fost facut initial in combinatia cercei+pandantiv pe cadru rigid, apoi cercei+inel - acum clienta mea si-a dorit toate piesele, asa ca iata-le impreuna pe toate trei :)
Materiale: sarma placata argint inoxidabila, sfere de coral orange, bobite mici de lapis, agate multicolore si coral, marge-moneda din argint tibetan, tortite cercei din argint 925.

Al doilea set - 'Double Spiral' - infasoara spiralele duble pe ovale de sidef vopsit in cyclam intens. Aceeasi sarma argintata inoxidabila si tortite din argint 925, cum v-am obisnuit deja :)

COMANDA SPECIALA





'Lanterns' - inel cupru emailat negru, opal galben si mountain jade olive

Inel 'infasurat' de tipul celor din seria 'Delicate...', din sarma de cupru emailata neagra, brioleta fatetata de opal galben si brioleta de mountain jade intr-o nuanta de verde-olive deschis. Nuantele vii si luminoase ale pietrelor sunt evidentiate mai tare de cadrele negre din sarma, facandu-le sa para niste lanternute :)

COMANDA SPECIALA



'Delicate Like Snow 3' - inel argint 925, labradorit alb, chihlimbar, granat, peridot

Acelasi model delicat, cu aceeasi brioleta de un alb pur, de labradorit alb (am aflat si eu de cateva luni ca ceea ce se vinde sub denumirea de rainbow moonstone nu este de fapt moonstone, ci labradorit alb :).
Bobitele din trifoiul de sus le-am colorat un pic mai mult fata de modelul initial, adunand pietricele potrivite zodiei ...stapanei inelului :D - chihlimbar baltic, granat si peridot.

COMANDA SPECIALA


luni, 6 august 2012

Delicate Like... - set inel si cercei placate argint si agate Botswana

Modelul acela extrem de simplu al inelului "Delicate like Snow", infasurat pe deget, cu o lacrima alba si imaculata prelinsa pe mana a cucerit multe suflete de domnite. Intotdeauna am crezut ca piatra de moonstone este cea care fura inimile, prin albul acela pur si neatins.
Acum mi s-a cerut sa refac modelul cu pietre de agate Botswana.
Se pare ca place si in varianta asta, ca nici nu am terminat de postat pe Facebook ca am si primit cateva Like-uri ;)
Inelului ii tin companie 2 cercelusi mici cu surub, din aceeasi sarma placata cu argint si monede micute de agate Botswana.

COMANDA SPECIALA

duminică, 5 august 2012

Hypnotic - set inel si cercei surub placate argint si mountain jade mov

Spiralele mi-au parut intotdeauna hipnotice, dar o spirala triunghiulara mi se pare si mai si! Poate unde n-am mai incercat-o pana acum :))
Spirele triunghiulare se infasoara in jurul pietrei mov intens care pare sa te soarba in adancul ei.
Cercelusii cu surub infasoara si ei cuminti niste spirale mici triunghiulare, pentru a "face echipa" cu inelul :)
(chestia cu echipa e de la Tania - daca 2 persoane au un tip de imbracaminte sau o nuanta identica, se cheama ca sunt in aceeasi echipa ;)

COMANDA SPECIALA

joi, 2 august 2012

Graphite2 - set cercei si inel placate argint si hematit

Surorii mele i-au placut mult cerceii din primul set Graphite, dar colierul nu prea i se potrivea ca stil, asa ca cerceilor le-am asortat un inel frumusel ;)

miercuri, 1 august 2012

Lavande en Dentelle 2 - set pandantiv si cercei argint 925, ametist, granat si fluorit

Pentru ca multe fete ma tot intrebau de setul asta si erau foarte dezamagite cand aflau ca s-au terminat inimile de ametist si ca nici nu am mai gasit altele, am incercat adaptarea modelului la pietre ovale. Cum schita mea aprimit aviz favorabil, am si trecut la executia setului.
La comanda, bineinteles :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...