miercuri, 29 iunie 2011

Greenfield Butterflies - set cercei si pandantiv placate aur si jad verde

La cerceii-fluture verzi de data trecuta am adaugat un pandantiv.
Materiale: elemente decorative placate cu aur, sarma placata aur, tortite placate aur, 'picaturi' din mountain jade verde intens, seedbeads verzi asortate.

COMANDA SPECIALA

Versatil - set cercei, pandantiv si inel placate argint si cuart roz, jad, agate, fluorit, aventurin, ametist, piatra soarelui, amazonit

Un set ce reia modelul de la "Peaches..and More", intr-o combinatie...versatila - aceasta a fost cererea clientei: nuanta centrala sa fie delicata si sa nu iasa in evidenta prea tare, iar margelutele din ciorchine sa permita asoratrea la (aproape) orice tinuta :)
La setul clasic format din cercei si pandantiv clienta mea a dorit si un inel-ciorchine in aceleasi nuante ca si ciorchinii celorlalte piese. Am folosit cuart roz pentru partea centrala iar in ciorchini am reunit jad roz, mov si visiniu, cuart roz, ametist, aventurin verde si rosu, fluorit vernil, agate moss si visinii, piatra soarelui naturala, amazonit

COMANDA SPECIALA

Dark Poppy - set cercei si inel cupru emailat, jad lemon si granat

Un model foarte indragit - atat de cliente cat si de mine (de aceea l-am si "abordat" in atatea variante :))).
Combinatia aceasta a fost cea de debut: sarma de cupru emailat de un brun-visiniu aproape, cu antenute visinii de granat si miez crud si racoros de jad galben-verde.

De data aceasta, inelul vine insotit si de o pereche de cercei.

COMANDA SPECIALA


Cherry - set cercei si pandantiv argint 925 si cuart cherry

Un set simplu si delicat din sarma de argint si picaturi de cherry cuart.

COMANDA SPECIALA

Swirly-Twirly din nou - cercei din cupru emailat si piatra soarelui naturala

Am primit recent un nou val de aprecieri si cereri de cercei cu surub dupa modelul Swirly-Twirly.
Cuprul emailat combinat cu turcoaze ramane combinatia favorita, dar am incercat si o combinatie "ton sur ton" in nuante aromate de cafea cu lapte - cupru emailat cu piatra soarelui naturala de un bej-rose delicios :)

Nu-i asa ca v-am facut pofta?


COMANDA SPECIALA


Feminine Touch

Sunt o mare iubitoare de pietre in forma de briolete, picaturi, lacrimi - mi se par atat de fine si delicate, atat de feminine incat aproape ca n-as mai pune nimic alaturi de ele pentru niste cercei perfect feminini.
Niste cercei simpli, purtabili chiar si la tinute office, fara a iesi prea tare in evidenta dar reusind intotdeauna sa indulceasca un profil de femeie :)

DISPONIBIL LA COMANDA



sâmbătă, 11 iunie 2011

May 2 - set colier si cercei din cupru natur, mountain jad, agate bamboo leaf si agate rosii

Nu sunt multe de spus legat de setul acesta: de cand am facut modelul acesta prima data mi-am dorit sa-l realizez si din cupru natur, luminos, cald, stralucitor.
Iar in ce priveste pietrele de mountain jade verde intens, de cand le-am cumparat imi doresc sa le vad in montura de cupru. Tot natur, tot cald, luminos, stralucitor...
Deci, n-am avut incotro! :))

VANDUT



Fleurs de Nuit - set bratara si cercei din alama, jad lemon si chipsuri de piatra soarelui neagra.

Un design pe cat de simplu pe atat de apreciat, pe care am avut ocazia sa-l incerc in mai multe combinatii de nuante - dintre care nu imi pot alege una preferata! :) - formeaza colectia bratarilor cu flori de chipsuri.
Modelul bratarii cu inimioare conectate si impletitura de tip herringbone asezonate cu pietre in culori contrastante aduce un aer prospat si revigorant.
De data aceasta am vrut sa folosesc sarma de alama pe care am asortat-o cu pietrele de jad de o nuanta galben-verde
racoroasa - acrisoara, as putea spune :)). Pentru contrast am ales sa folosesc chipsuri de piatra soarelui negru-albastruie.
Desi i se spune 'piatra soarelui', mie intotdeauna mi-a inspirat noaptea, adanca, misterioasa, presarata cu praf de stele
:)

VANDUT







Rhapsody in Blue - set bratara, cercei si pandantiv argint 925, lapis-lazuli, jad, sodalit, calsilica, agate, coral, peach aventurin si aragonit

Un set dupa modelul 'Soft Romance' dar intr-o alta arie ... cromatica :)

COMANDA SPECIALA












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...