miercuri, 30 iunie 2010

Big Round Green - set cercei si pandantiv din argint 925 si chrisocolla

Acestea au fost datele de tema pentru setul acesta - cercei mari, rotunzi, cu piatra verde si pandantiv asemanator.
Am folosit "monede" mari de 20mm de chrisocolla, sarma de argint 925 si margelute metalice argintate. Tortitele sunt din argint 925.
Un design simplu si clar, oarecum minimalist - raportandu-ma la ultimele bijuterii create; un stil pe care-l admir dar pe care nu prea reusesc sa-l realizez - pana nu ma complic nu ma simt bine :))

COMANDA SPECIALA


Carre Vert - set bratara, cercei si colier din argint 925 si chipsuri de malachit si aventurin

Un set realizat la comanda, pornind de la modelul Fluorit Carre.








De data aceasta am folosit sarma de argint 925 si chipsuri de malachit si aventurin. Nu am mai folosit "monede" din piatra, ci doar flori de chipsuri - flori de malachit, flori de aventurin verde si flori pestrite dintr-un mix din cele doua pietre.
Setul cuprinde bratara, cercei si colier.

COMANDA SPECIALA


































marți, 29 iunie 2010

Forest Queen - bratara catusa din argint 925, agata indiana, agate moss, turmaline, jad, prehnit

Bratara-catusa ce incheie setul Forest Queen.
Materiale: sarma argint 925, agata indiana ovala 18x25mm, sfere de agate moss de 12, 8, 6 si 4mm, sfere mici multicolore de turmaline, jad si pehnit ce incununeaza piatra centrala, pentru o bratara demna de o regina .

COMANDA SPECIALA




Forest Queen - cercei argint 925 agate moss si turmaline

Cerceii preiau desenul elementelor laterale ale colierului - sfere de moss-agate inscrise in cadre ovale din sarma de argint si sunt imbogatiti cu cate un ciorchine vesel de serpentin si turmaline.
Tortitele sunt din argint 925.

COMANDA SPECIALA




Forest Queen - colier argint 925, agate indiene, agate moss, turmaline si serpentin

Colierul este o replica la modelul "Forest Fairy", cu modificarea elementelor laterale - in locul pietrelor ovale de agate indiene verzi am folosit sfere de agate moss, inscrise in aceleasi cadre ovale din sarma de argint.
Pandantivul pastreaza aceeasi linie cu cel anterior - piatra ovala de agata indiana de 18x25mm, incadrata de "raze" din tesatura de sarma de argint, cu margelute metalice argintate presarate. legatura pandantivului cu restul colierului se face printr-un ciorchine bogat si colorat in nuante asortate, din sfere de serpentin de 5mm si sfere de turmaline de 4mm.

COMANDA SPECIALA


sâmbătă, 19 iunie 2010

Soft Romance - bratara argint 925 peach aventurine si granat

Bratara incheie - pentru moment - setul Soft Romance.
Elementul de baza al setului - piatra de aventurin incadrata de tesatura de sarma de argint, prezenta atat in pandantiv cat si in cercei, este reluat si in cazul bratarii, formata dintr-o insiruire de elemente intercalate de ciorchini din rondele de granat si seedbeads in nuantele peach si ivoire.
Pret: 240lei

COMANDA SPECIALA












marți, 15 iunie 2010

Soft Romance - cercei argint 925 peach aventurine si granate

Cerceii urmaresc ideea centrala a pandantivului - de fapt de la ei am pornit ca si conceptie - cu pietre de peach aventurine in forma de moneda asezate central, inconjurate de o tesatura din sarma de argint 925. Ciorchinele de la baza cerceilor, bogat in granate - picaturi si rondele, si seedbeads in nuantele peach si ivoire, este completat de inca unul, mai mic, interpus intre tortita si piatra, pentru un efect sprinten de prospetime, dar si de alungire - clienta mea preferand cerceii mai lungi.
Pret: 100 lei

COMANDA SPECIALA



luni, 14 iunie 2010

Soft Romance - pandantiv argint 925 peach aventurine si granat

Un pandantiv in nuante suave de piersica si visiniu, care se potenteaza reciproc.
Toata "dantela" tesuta din sarma de argint 925 se construieste in jurul unei pietre de aventurin de culoarea piersicii, in forma de moneda.
Ancadramentul din bucle ce cresc si se alungesc catre baza pandantului este sustinut de rondele de granat intercalate.
In partea de jos este agatat un ciorchine bogat din "picaturi" si "rondele" de granat, margele de nisip in nuante apropiate pietrei de aventurin - peach si ivoire.
Pret: 75 lei

COMANDA SPECIALA



duminică, 6 iunie 2010

Night Blue - bratara-catusa din argint 925 si piatra soarelui

Bratara este realizata din sarma de argint 925, pietre rectangulare fatetate de piatra soarelui albastra, sfere de 4mm din aceeasi piatra.
Pentru a atenua sobrietatea data de liniile drepte si de contrastul alb(argintiu)-negru, am introdus rondele de opalit fatetate, elemente metalice spiralate din sarma de argint, precum si un "desen" din sarma de argint aplicat pe pietrele rectangulare.

COMANDA SPECIALA




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...